TV-sztárok

Makranczi Zalán összeköltözik Szinetár Dóra családjával

Nem mondható szokványosnak, amit Szinetár Dóráék indítványoztak: költözzön egy fedél alá az egész nagy család! Tehát Makranczi Zalán nemcsak a párjával, de annak gyerekeivel, sőt a szüleivel is összebútorozik.

Az új fészekbe tehát Makranczi Zalán és Szinetár Dóra mellett Szinetár Miklós és felesége, Hámori Ildikó, Dóra előző házasságaiból született gyerekei, Marci és Zorka, sőt Marci barátnője is beköltözik – írja a Story Magazin cikke alapján a Bors.

“Most egy új, közös életet építünk, és izgatottan várom, hogy milyen lesz ez az élet. A mi családunkban az a szép és jó, hogy maximálisan kiegészítjük egymást” – mondta el Szinetár Miklós.

A közös otthonban mindenki saját lakrészt kap, de szükség esetén azonnal ott teremhetnek a másik mellett, és így legalább a nagyszülők is napi szinten részt vehetnek az unokáik életében. A költözködés a napokban fejeződik be.

Szinetár Dóráról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top