TV-sztárok

10 dolog, amit most tudtunk meg Ördög Nóráról

Nem volt tabu téma Ördög Nóránál, Friderikusz Sándor minden kérdésére válaszolt. Na jó, egyre azért még neki sem.

1. Meséket talál ki

Ördög Nóra a kislányának, Micinek szokott esténként mesélni . Ezeket a történeteket ahhoz alakítja, amilyen szavakat Mici már ismer, és egy-egy újat is belesző a történetbe. Friderikusz Sándornak is mesélt lefekvéskor, hogy bemutassa, miről beszélt.

2. Ördög Nóra, az ordítós lány

Tisztában van azzal a műsorvezető, hogy néha túlságosan is kiabál, ami Friderikuszt személy szerint nagyon idegesíti. Ördög Nóra szerint viszont ez nem baj, mert legalább így lett valamilyen: ő lett az ordítós lány.

10 dolog, amit most tudtunk meg Ördög Nóráról

3. Természetesek az otthoni felcsattanások

Nóra és Nánási Pál hét éve ismerik egymást, és köztük nincsenek tabuk, azt is megmondják, ha valami nem tetszik a másikban. “Ezek rövid ideig tartó dolgok, mert a vége úgyis az, hogy kibékülünk egymással” mondta Ördög Nóra, aki szerint már egy hónap után kiismerték egymást a férjével.

4. Ezzel idegesíti a férjét

Nánási Pált kifejezetten zavarja, hogy a felesége folyton befejezi helyette a mondatait. “Elég gyakran nem tudom kivárni, hogy befejezze a mondatait, és ezt egy darabig tűri, aztán meg…”  ismerte el Nóra, aki szerint ez nagyon bosszantja a férjét. Nánási ilyenkor rámordul a feleségére, és nem is hajlandó hozzá szólni. “Ez legalább öt percig tart. Ilyenkor kiengesztelem” vallotta be Friderikusznak Ördög Nóra.

5. Friderikusszal múltja van

Több, mint húsz éve találkozott először a két műsorvezető. Ördög Nóra ugyanis autogramot kért Friderikusz Sándortól, akit meglepett, hogy kedvesen teljesítette Nóra akkori kérését. Ördög Nóra egy kis papírra felírta, hogy Friderikusz bácsi aláírása és a kihagyott résznél kellett kitöltenie a műsorvezetőnek a nevét. “Erre jött magától egy visszajelzés, hogy a bácsi azért mégis túlzás. azóta is megvan a papír, és zárójelben van a bácsi” árulta el Ördög Nóra.

10 dolog, amit most tudtunk meg Ördög Nóráról

6. A szülés óta sírós lett

Ördög Nóra gyakran és könnyen sír, amióta anya lett. Állítása szerint, korábban nem volt ennyire érzékeny, de nem tudja megmagyarázni, hogy mi változott.

7. A lombikról természetesen beszél

Még Friderikuszt is meglepte, milyen természetesen mesélt Ördög Nóra a fogantatási nehézségeiről. Elmesélte az inszeminációkat, és hogy a harmadik lombikprogramnál milyen hibákat csinált. Egyedül akkor sírta el magát, amikor visszaemlékezett a pozitív terhességi tesztre.

8. Claudiát nem tekinti riválisnak

Friderikusz szerint Ördög Nórát Liptai Claudia helyére hívta a csatorna, de ezzel Nóra nem értett egyet. “Óvtak, hogy Claudia mellett csak második lehetek, mert ő van itthon. De ez nem érdekelt, mert én nem azért jöttem, hogy az első legyek vagy a második vagy a százhuszadik. Csak jól akartam magam érezni” magyarázta Ördög Nóra.

10 dolog, amit most tudtunk meg Ördög Nóráról

9. Szeret intelligensen kioktatni

Nóra szeret mindenkinek megfelelni, ezt hozta magával otthonról, szerinte a vidéki élet egyik jellemzője, hogy ott mindenki figyel mindenkit, nincs hibázási lehetőség. Máig azt akarja, hogy szeressék, legalábbis Friderikusz szerint, amivel Ördög Nóra nem vitatkozott. Viszont beismerte, hogy szereti intelligensen kioktatni az embereket, és ezt bebizonyította Friderikusz Sándornak is.

10. Megmutatta az otthonát

Este elköszönt a gyerekeitől és a férjétől Skype-on. Ennek során Friderikusz megismerhette Nóra kislányát, de nemcsak a családot figyelte, hanem azt is, hol élnek Ördög Nóráék, aki egészen pontosan megmutatott mindent.

10 dolog, amit most tudtunk meg Ördög Nóráról

 +1 amit még Friderikusz sem tudott kiszedni Ördög Nórából

Azt nem titkolta a műsorvezető, hogyan becézik egymást a férjével, de azt nem hajlandó elárulni, miért éppen így szólítja őt a párja. “Én őt Palkónak, ő engem Bibinek” mondta Nóra, aki annyit elárult, hogy ez két b betűből indult, ami valaminek a rövidítése volt. Viszont ez a történet csakis rá és a férjére tartozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top