TV-sztárok

Várkonyi Andrea kellemetlen helyzetbe került férje, Bochkor Gábor miatt

Csúnyán nekimentek a kommentelők Várkonyi Andreának a férje, Bochkor Gábor miatt – írja a Bors.

Bochkor Gábor még március közepén szólta le a világhírű karmestert, Kobayashi Kenichirót. “Még emlékszem Kobayashi Kenichiro karmesterre, de az a 70-es éveknek a tévedése volt…”  – mondta reggeli műsorában Bochkor, akinek kijelentése óriási felháborodást keltett. A műsorvezető végül elment a karmester koncertjére, a nagy találkozásról fotó is készült – írja a Bors. “Breaking! Bochkor Gábor ma megnézhette, hogy mit is tud egy karmester, hiszen maga Kobayashi Kenichiro mutatta meg neki. Íme a nagy találkozás pillanata” – olvasható a kép alatt, amit Várkonyi Andrea is megosztott.

A híradós kapott is hideget-meleget a hozzászólóktól. “Hogy mik vannak, kedves Andrea? Egy kiváló zenekar a tegnapi koncerten ünnepelte a 70. szülinapját, egy szintén kiváló karmesterrel…A kedves férje a minősíthetetlen viccével érdemelt ki két ingyenjegyet arra szuperkoncertre, amire másoknak már pénzért sem jutott. A média pedig nem a zenekar ünneplésétől, hanem az Ön celeb férjétől hangos” – írta az egyik hozzászóló.

Sem Bochkor Gábor, sem pedig Várkonyi Andrea nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban. Bochkor Gábor és a karmester közös fotóját ide kattintva megnézheted!

Várkonyi Andreáról és Bochkor Gáborról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top