TV-sztárok

VV Lacival elképesztő dolog történt

VV Laci új szakmát szemelt ki magának, és nem gondolkozott sokat azon, hogy valóban testhez álló feladatot választott-e. Pár napon belül már bele is vág új munkájába.

Kicsit irigykedem VV Lacira, akivel megtörtént az a csoda, hogy pár óra alatt valósította meg percek óta dédelgetett álmát. A VV7 egykori játékosa hamarosan betör a munkaerőpiacra, történetétől pedig te is el fogsz képedni. “12 évig sportoltam, és most is már egy hete járunk edzeni Edinával. Tegnap, mikor a terem előtti parkban üldögéltünk, felvillant bennem az ötletet, hogy lehetnék én is személyi edző. Így bementem, beszéltem az illetékesekkel, akik azonnal belementek, hogy csináljuk. Nagyon örültek neki” – és BUMM, így lett VV Laciból egyik pillanatról a másikra személyi edző.

VV Lacival elképesztő dolog történt

A VV7 egykori szereplője azért megnyugtatott minket, hogy bár már jövő héten elkezdi az órákat, iskolába is beiratkozik, hogy képezze magát. “Szerencsére sok tapasztalatom van a sport terén, az évek során például a táplálkozástudomány részét is megtanultam, és persze a teremben a többiek is segítenek majd” magyarázta VV Laci, az autodidakta.

Azt pedig, hogy VV Laci mennyire gondolja komolyan a személyi edzőséget, ez a Facebook-poszt is bizonyítja:

szép napot mindenkinek , a mai nappal kaptam egy remek ajánlatot ! 12 év sport múlt után és Személyi edzésben szerzett…

Posted by VV Laci on Monday, May 4, 2015

 Játssz az NLCafé gyereknapi játékán, és nyerj gyerkőcödnek 80 db-os Crayola rajzkészletet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top