TV-sztárok

Nagyot fordult a világ Hujber Ferenccel

Fél évvel egy nyilvános eseményen még azt nyilatkozta Hujber Ferenc, hogy nyitott házasságban él feleségével, most viszont meglepő kijelentést tett a Borsnak.

Nagyot változott Hujber Ferenc. A színész egy fél évvel ezelőtt még azt nyilatkozta, hogy nyitott házasságban él feleségével, Cynthiával, de erről most már máshogy vélekedik – írja a Bors. “Teljes mértékig egymásra koncentrálunk Cynthivel, és iszonyatosan jó most együtt lenni! Sikerült kettőből, kettő olyan gyereket gyártani, hogy ihaj-csuhaj! Nagyon sokat kapunk tőlük. Én lennék a legnagyobb idióta a földön, ha elmennék másfelé. Semmi igényem, sem kedvem, sem időn nincs más nőre. Túl jó minden! Cynthi szebb, mint valaha. Egy héten négyszer zumbát oktat, elképesztő formában van, és látszik rajta, hogy lelkileg is nagyon jól van. Nagyon szeretem, hogy ilyen gyönyörű és okos feleségem van” – mondta Hujber Ferenc.

Nagyot fordult a világ Hujber Ferenccel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top