TV-sztárok

A jósnő szerint kislánya lesz Vajna Tímeának

Vajna Timi egy olyan titokról rántotta le a leplet a FEM3 reggeli műsorában, ami mindenkit lázban tart azóta, hogy hozzáment Andy Vajnához.

Vajna Tímea a héten a FEM3 Caféban vendég-műsorvezető, és bár elsősorban ő kérdezget, apró titkok róla is kiderülnek. Kedd reggel L. L. Junior látogatott el Vajna Tímeához és Váczi Gergőhöz, hogy születendő gyermekéről meséljen. Ám az énekest nemcsak saját, hanem Vajna Timi jövője is érdekli, így rezzenéstelen arccal nekiszegezte a kérdést: “Lesz gyereketek?”
Andy Vajna felesége láthatóan nagyon zavarba jött ettől, először csak azt tudta válaszolni, hogy majd meglátják. Ám annyit azért hozzátett, a nemét már tudja a csöppségnek: “Voltam jósnőnél, és ő azt mondta, biztos, hogy lányom lesz. Az első.”

A jósnő szerint, kislánya lesz Vajna Timinek

Vajna Timíea két éve házasodott össze Andy Vajnával, akkor még azt nyilatkozta, hogy boldogok kettesben. Azonban a most 32 éves Timi a születésnapján elmondta, két éven belül már gyermeket szeretne férjétől. 

A FEM3 teljes riportját az alábbi videóban megnézheted, ha pedig csak L. L. Junior nagy kérdésére vagy kíváncsi, akkor kattints az ötödik percre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top