TV-sztárok

Csobot Adél és Istenes Bence nem is lehetnének cukibbak – videó

Istenes Bence egy vicces, közös pillanatát mutatta meg Csobot Adéllal. Az már biztos, hogy az RTL műsorvezetőjének videójától te is játékos hangulatba kerülsz.

Csobot Adél és szerelme, Istenes Bence nem szeretnek kapcsolatukról beszélni. Leginkább a közösségi médián keresztül szoktak együtt üzenni, most éppen egy videót küldtek követőiknek. Azt eddig is tudtuk, hogy Istenes Bence és az egykori x-faktoros Csobot Adél szeretnek bohóckodni, most az is kiderült, szívesen néznek farkasszemet. Azon alig lepődtem meg, hogy az RTL műsorvezetője nyerte a játékot, viszont nagyon remélem, hogy a következő videójuk arról készül majd, amint csendkirályt játszanak. Sok pénzt mernék feltenni arra, hogy egyikük sem bírja ki egy fél percnél tovább.

#competition #wedontblink #crazy :DDDDDDDDD

Posted by Istenesbence on Sunday, April 26, 2015

Ha ennyi nem elég neked Istenes Bencéből és Csobot Adélból, akkor galériánkra kattintva megnézheted, milyen volt a pár thaiföldi nyaralása:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top