TV-sztárok

Megszólalt Berki Krisztián titokzatos barátnője

Megszólalt a titokzatos stábtag, akit Berki Krisztián az Éden Hotel forgatásán ismert meg. Zsuzska állítja, Berki megcsalta őt Cserpes Laurával – írja a Blikk.

Bár Berki Krisztián folyamatosan tagadta, hogy bármi is lenne köztük Zsuzskával, a nő másképp emlékszik az Éden Hotel Costa Rica-i forgatására. “A megérkezésünk után alig egy héttel már egy szobában laktunk. Mindent megosztottunk egymással, kitártam neki a lelkem, a szívem, úgy éltünk együtt mint egy pár…” – nyilatkozta Zsuzska a Blikknek.

A nő elmondása szerin a kapcsolat itthon is folytatódott, sőt aznap is együtt ébredtek, amikor Berki Krisztián kirakta az instagramjára az első közös képet Cserpes Laurával. “Személyesen mentem el hozzá, hogy számon kérjem. Ő csak annyit válaszolt, hogy neki semmi köze Laurához, és ha ismerném, akkor nem kételkednék benne; ehhez képest az Aktívban azt mondta: már jó ideje együtt vannak” – mondta Zsuzska, aki egészen eddig közös jövőt tervezett Berkivel.

“Az egész életébe belevont, találkoztam a legjobb barátaival, mindenkinek arról áradozott, hogy én vagyok a megfelelő lány számára, mert hibátlan vagyok, mint ő. Aztán jöttek a cikkek arról, hogy összejött egy stábtaggal Costa Ricában… velem… miközben nyilvánosan megtagadott, velem folyamatosan a közös jövőnket tervezgette, hogy milyen lakásba költözünk majd össze. Mi ez, ha nem szerelmes párkapcsolat?” – mesélte Zsuzska, aki úgy tudta, Berki azért tagadja le őt, hogy védje a sajtótól.

Berki Krisztián nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Berki Krisztián és Cserpes Laura első közös képe a nyilvánosság előtt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top