TV-sztárok

Ettől félti magát Lilu

Amíg sokan alig várják az első tavaszi napsugarakat, addig Lilu, egészsége megőrzése érdekében, inkább az árnyékot választja – írja a Bors.

Lilunak annyira világos a bőre, hogy az UV-sugarak miatt számtalan veszély leselkedik rá, így a műsorvezető inkább az árnyékos helyeket választja a napfény helyett – írja a Bors. “Nagyon sok pici apró anyajegy borítja a bőröm, ami erős napfény hatására komoly problémákat okozhat. Amióta megszületett Dávid, azóta még fontosabb számomra a rendszeres szűrővizsgálat, melyre a kisfiamat is magammal viszem, ugyanis örökölte a bőrtípusomat. Odafigyelünk a bőrünk egészségére, és ehhez többek között az is hozzátartozik, hogy minden tavasszal elmegyünk anyajegy-szűrésre. Évek óta ugyanahhoz a tapasztalt, profi bőrgyógyászhoz, Dr. Kriston Renátához járok, aki alaposan végignézi az anyajegyeinket, még a talpunkon és a rejtett helyeken is. Napon egyáltalán nem szoktam tartózkodni, a nyaralás alatt is a legmagasabb faktorszámú naptejjel kenem magam, és szalmakalappal védem az arcbőröm – mondta Lilu.

Ettől félti magát Lilu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top