TV-sztárok

Nézd meg, hova zárja be magát Friderikusz Sándor – fotó

A hétvégén debütál Friderikusz Sándor új műsora a TV2-n, és most már az is kiderült, milyen környezetben tölt majd el egy napot a sztárokkal a műsorvezető.

Mint arról korábban beszámoltunk, Friderikusz Sándor különleges műsorral tér vissza a képernyőre. A műsorvezető ugyanis arra adta a fejét, hogy 24 órára sztárokkal zárja össze magát és ebből mini valóságshow-t csinál. A műsor színterét egy nappali adja majd, erről posztolt képet Hajdú Péter. Így most már tudjuk, a nagy beszélgetések egy zöld kanapén történnek majd, és a hajnali, fáradt, hidegrázós órákban Friderikusz Sándor és vendége párducmintás takaróba csavarhatják magukat. A műsor első szereplője egyébként Gesztesi Károly lesz, aki már az együtt töltött első órákban kiakasztotta Friderikuszt. A TV2 műsorvezetője ugyanis pihenni szeretett volna, ám a Jóban Rosszban egykori színésze ezt nem hagyta neki, éjjel még énekelt és zenélt. “Karcsi, azt hittem, barátok leszünk, de kezdek benne kételkedni. Kérlek, hagyj aludni!” – mondta átmeneti lakótársának Friderikusz Sándor.

Csak nektek! Íme Friderikusz Sándor szobája. Ebben a szobában tölt el 24 órát vendégeivel. Vasárnap este minden kiderül✌️????

Posted by Péter Hajdú on Monday, April 20, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top