TV-sztárok

Horányi Juli nagy bejelentést tett

Horányi Juli pár hete betöltötte a harmincat, így ezzel kapcsolatban arról faggattuk, hogyan látja a jövőjét. Az X-Faktor egykori versenyzője pedig elárulta, azt tervezi, visszatér a képernyőre.

Horányi Juli élete fenekestül felfordult az X-Faktor óta, beindult szólókarrierje, és rengeteg új terve van a jövőjével kapcsolatban. “Sose voltam egy tipikus valaki. Velem semmi sem a megszokott módon történik. Például az első barátom 20 éves koromban volt, amikorra a környezetemben mindenkinek voltak már pasiügyei. Későn érő típus, örök gyerek vagyok, nem tudok felnőni. Éppen ezért most még nem vágyom családra”kezdte Horányi Juli, aki azt is elmondta nekünk, már tervezi, hogy ismét megmérettesse magát egy versenyen. “A karrierem most nagyon izgalmasan alakul. Pont tegnap forgattuk az első videoklipemet, egy nagyon különleges dalhoz, amiben angolul és magyarul énekelek. Ráadásul azt is elhatároztam, hogy indulni fogok A Dalban – tett nagy bejelentést Horányi Juli, akivel a FessNeki stúdiójában beszélgettünk, ahol Gustav Klimt A csók című képét festette meg

Itt megnézheted Horányi Juli egyik korábbi klipjét, amit még régi együttesével készített:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top