TV-sztárok

Megtudtuk az igazságot Varga Viktor botrányos csókjáról

Varga Viktornak sikerült kedden felrobbantania a magyar internetet a videóval, amiben megcsókolta a Mona Lisát. Az énekes számos visszajelzést kapott, sokan őrültnek tartják, ám nekünk elárulta, nagyon tudatos volt, amit tett.

“Nagyon régóta vágytam erre a nőre, aki évszázadok óta ugyanolyan gyönyörű. Ráadásul a csók is jól sikerült, egy sejtelmes mosollyal viszonozta” – kezdte nevetve Varga Viktor, mikor Mona Lisával szárba szökkent románcáról faggattuk. “Valójában három dolog állt a hátterében. Először is adrenalinfüggő vagyok. A koncertjeim előtt már nem izgulok annyira, ezért is keresek minél kalandosabb dolgokat. A másik, hogy szerettem volna nyitni a világ felé, meg akartam mutatni a hangomat külföldön is, ezért énekeltem egy kicsit a csók után. A harmadik pedig, hogy ez egy szürrealista cselekedet volt, amit nem kell magyarázni” – tudtuk meg Varga Viktortól, aki botrányos csókjával sok új barátot és ellenséget is szerzett magának.

“A magyar közönség egyik fele úgy gondolja, nagyon rock ’n’ roll volt, amit csináltam, mások pedig meg akarnak verni. Így volt ez Párizsban is. A látogatók és biztonsági őrök teljesen lefagytak és nem tudtak mit kezdeni a helyzettel. Később volt, aki gratulált nekem, az egyik nézőtől megkaptam a saját videofelvételét, amit csinált rólam, valaki pedig azt mondta, csak azért nem húzott be nekem, mert a Louvre-ban voltunk – mesélte élményeit Varga Viktor, aki megnyugtatott minket, nem kell sokáig várnunk a következő akciójára. “Tegnap írtam egy dalszöveget, amit hétfőn már fel is éneklek, és egy nagyon botrányos klipet tervezek hozzá” – mondta sejtelmesen az énekes. 

Itt megnézheted Varga Viktor csókját Mona Lisával:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top