TV-sztárok

Damu Roland így tervezi a jövőjét szabadulása után

Damu Rolandot húsvéthétfőn engedik ki a börtönből. A Jóban Rosszban egykori szereplője pedig reméli, újra kap majd munkát színészként – írja a Blikk.

Damu Roland a visszatérésre készül. A TV2 egykori munkatársa azt tervezi, börtönből való szabadulása után megpróbál ismét színészként elhelyezkedni – írja a Blikk. “Roland ugyanott akarja folytatni a színészetet, ahol abbahagyta, de az is biztos, hogy a szabadulását követően bármilyen munkát elvállal majd eleinte. Mosogatónak is elmegy, ha kell”kezdte Damu Roland ügyvédje, dr. Sebestyén Tamás.

“Konkrét szerződése természetesen még nincsen, és korábbi munkaadóival sem vette fel a kapcsolatot, mert meg akarja várni, amíg kikerül. Viszont kétségem sincs afelől, hogy színészként újra érvényesülni fog. Ahogy ismerem, határozottan és céltudatosan fog belevágni a dolgok közepébe” – nyilatkozott a lapnak az ügyvéd, aki azt is hozzátette, Damu Roland különlegesnek érzi szabadulásának dátumát. “Húsvéthétfő az újrakezdést és a megtisztulást jelképezi, és Roland valóban tisztább emberré vált a kétéves börtön alatt, de nemcsak ez volt rá hatással. Feltett szándéka, hogy visszaszerezze mindazok bizalmát, akik eltávolodtak tőle mind embe­rileg, mind szakmailag. Apaként, férjként és színművészként is bizonyítani akar.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top