TV-sztárok

Hódi Pameláról és kislányáról nem láttál még ennél tündéribb fotót

Hódi Pamela egy nagyon bensőséges képet posztolt közösségi oldalára, amitől mi teljesen elolvadtunk. Ha megnézed, te sem bírod majd ki, hogy elvékonyodott hangon ne mondd azt: de cuki!

Hódi Pameláról és kislányáról, Natasa Zselykéről meghitt pillanatban készült fotó, mikor délutáni filmnézés közben összebújva elszundítottak. A fiatal anyuka közösségi oldalán is megosztotta a meghitt pillanatot, így mi már túl vagyunk a nap első elérzékenyülésén. Nem is meglepő, ha Hódi Pamela a szokásosnál fáradtabb az elmúlt időben, hiszen a gyermeknevelés mellett február óta az Éden Hotel késő esti kísérőműsorát, az Éden Éjjelt vezeti.

Hódi Pamela korábban elárulta nekünk, már egyáltalán nem támaszkodik Berki Krisztiánra, a munkáját pedig úgy egyezteti össze napi teendőivel, hogy Natasa Zselyke minél kevésbé érezze a hiányát. “Az elmúlt hónapokban meg kellett tanulnom, hogy napi szinten a logisztikában egyáltalán nem számíthatok Krisztiánra. Azokon a napokon, amikor majd én leszek a műsorvezető, ugyanúgy lefektetem este Natit, mint mindennap, csak ezután jövök el otthonról, őrá pedig bébiszitter vigyáz majd. Tehát elméletileg neki nem is fog feltűnni, hogy anya éppen dolgozik. Reggel biztos fáradtabb leszek, de a kislányom az első” – mondta nekünk az Éden Hotel indulása előtt Hódi Pamela.

Délutáni mesenézés szerelemben???? hosszú és fárasztó napunk volt, így elszundítottunk❤️????❤️Azt hiszem ma nem lesz este 8kor alvás????

Posted by Hódi Pamela – hivatalos oldal on Wednesday, April 1, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top