Sztárok

Éden Hotel: Apolka karrierje máris beindult

Drámai körülmények között távozott az Éden Hotelből Apolka, aki édesanyja betegsége miatt haza szeretett volna menni. A lány egy hónapot töltött a hotelben, úgy tűnik, ez is elég volt ahhoz, hogy karrierje beinduljon, és a szerelem is rátaláljon.

Személy szerint nagyon sajnálom, hogy a legutóbbi párválasztón Apolka – saját kérésére – távozott az Éden Hotelből. A főiskolára járó lány párjával, Petivel együtt értelmesebb volt, mint az Éden Hotel 3 és a VV7 összes szereplője együtt, sőt még olyan szavakat is ismer, és tud használni, mint az “empirikus”. Apolka elhatározása azonban érthető, két héttel elutazása előtt tudta meg, hogy édesanyja gyógyíthatatlan beteg. “A döntésemet rettentő nehéz volt meghozni, de nem bántam meg, abban a szituációban ez bizonyult a legjobb lépesnek”kezdte Apolka, aki arról is mesélt nekünk, hogy Petivel milyen kapcsolatba került a játék során.

“Tagadhatatlan, hogy Petivel kialakultak köztünk érzelmi szálak. A hotelben többször megbeszéltük, hogy nem ez az ideális környezet arra, hogy egyről a kettőre juthassunk egymással kapcsolatban. Biztos, hogy tartani fogjuk a kapcsolatot a hotelen kívül, hiszen így kapunk választ arra, hogy az, ami játékban kialakult köztünk, kibontakozhat-e a való életben is” – tudtuk meg Apolkától, aki jelenleg kevésbé koncentrál a szerelemre, inkább karrierjére. Úgy tűnik ugyanis, hogy az egykori Éden Hotel-szereplőnek végre valóra válhat az álma. “A szívem csücske mindig is a zene, az éneklés lesz, úgyhogy valójában annak örülnek a legjobban, ha közönség előtt is énekelhetnék a jövőben. Ilyen jellegű felkeresem már van, és bízom benne, hogy gyarapodni fognak a megkeresések. Szeretnék technikailag is fejlődni és többet foglalkozni az énekléssel, de az, hogyan alakul a karrierem, főként annak a függvénye, hogy lesz-e igény rám a szakmában és a közönség körében” – beszélt terveiről Apolka, aki korábban már megpróbált bejutni a TV2 új tehetségkutatójába, a Rising Starba, ám a meghallgatáson kiesett. Szerencsére ez nem vette el a lelkesedését, az Éden Hotelben többször dalra fakadt.

Galériánkra kattintva megnézheted, hogyan távozott Apolka az Éden Hotelből

Megnézem
Összes kép (1)

Itt pedig meghallgathatod, milyen hangja van:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top