Sztárok

Ő lesz a Barátok közt új sztárja

Gizi és Laci esküvői bulija alkalmából új szereplő érkezik a Barátok köztbe. A különleges vendéget a szereplők és a stábtagok is azonnal megkedvelték.

Az új érkező nem más, mint egy póni, aki a Zokni névre hallgat. “Zokni komoly filmes tapasztalattal rendelkező póni, nem ez volt az első szereplése. Természetesen a forgatás előtt pár alkalommal szoktattuk a stúdióhoz, és egyáltalán nem volt zavarban attól, hogy egy kisebb tömeg és kamerák veszik körül. A stáb rajongott érte. Főleg akkor vett le mindenkit a lábáról, amikor tökéletesen követte a rendezői utasítást, és abba a kamerába nézett, amelyikbe kellett” – mesélte a Blikknek a sorozat kreatív producere, Rozgonyi Ádám.

A póninak talán a Gizit alakító Gyebnár Csekkát sikerült a legjobban elbűvölnie. “Voltak félelmeim, korábban ugyanis leestem egy lóról, de Zokni azonnal barátságos volt. Egyrészről nem is olyan magas, másrészről előre kimentem üdvözölni, mint egy igazi kollégát. Köszöntem neki, bevezettem a stúdióba, hamar megvolt az összhang” – mondta el a színésznő, aki szabadidejében is szeretné majd meglátogatni az állatot.

A póniról készült fotót megnézheted a Blikk weboldalán.

Ő lesz a Barátok közt új sztárja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top