TV-sztárok

Berki Krisztiánnal megtörtént az elképzelhetetlen – fotó

"Hol voltam én akkor, mikor Berki Krisztinából szuperhős lett?" – tettem fel magamnak a kérdést, mikor megláttam, milyen hasonmást mintáztak az Éden Hotel házigazdájáról.

Hatalmas örömhírünk van: Berki Krisztiánt most már te is hazaviheted, hogy otthonod ékes darabja legyen. Az Éden Hotel műsorvezetőjéről ugyanis életnagyságú papírfigura készült, amit a FEM3 Café egyik szerencsés lájkolója vihet haza. Berki és Berki találkozásáról természetesen fotó is készült, amitől először pánik fogott el, nem vagyok-e részeg, hogy kettőt látok belőle. De nem, megtörtént az, amire nem számítottunk, Berki Krisztián osztódott.
Bevallom, én ismerek olyan embert, aki egy Tom Hiddleston életnagyságú papírmaséval él együtt, amitől minden vendége első látásra megijed. Így abszolút át tudom érezni, milyen élményben lesz részük azoknak, akik egy Berki Krisztiánnal díszített lakásba lépnek majd be. Ennek fényében pedig félve várom a karácsonyt, mert ezzel a tempóval nem lepne meg, ha a szeretet ünnepére Berkiről mintázott akciófigurák lepnék el a boltokat, és ezzel végleg leáldozna Kiszel Tünde kacsintós pénztárcájának.

Ha LÁJKOLOD oldalunkat, Krisztian Berki ikertestvére lehet az örök házibarátod!

Posted by FEM3Café on Thursday, March 26, 2015

Schobert Norbi felfedezett egy új betegséget. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top