TV-sztárok

Éden Hotel: Milánnak a meztelenkedés jött be a legjobban

Péntek este a nézőknek ismét könnyes búcsút kellett venniük az Éden Hotel egyik nagyon fontos szereplőjétől, Milántól. A srác, bár korán távozott a játékból, így is életre szóló élményekkel gazdagodott, ezeket pedig szerencsére velünk is megosztotta.

Milán távozása az Éden Hotelből újabb drámai fordulatot hozott nemcsak számára, hanem a többieknek is. Ismét bebizonyosodott, hogy Berki Krisztián nem hazudik, az Éden Hotelben tényleg bármi megtörténhet. Ugyanis annak ellenére, hogy Snjezi Milán mellett tette le a voksát a párválasztón, mégis a fiú távozott, mert egy rejtélyes borítékban ez volt megírva. De a hatalmas szívű Milán már nem bánkódik a történtek miatt, sőt szívesen felidézi a jó pillanatokat. “Legjobban a Snjezivel közös randevúnk tetszett az óceánparton, csodálatos élmény volt a helyszín, és persze hogy egy ilyen gyönyörű nővel élhettem át ezt az egészet. A prímet viszont az esti buli vitték. A sok nevetést, ökörködést, meztelen medencézgetést sosem fogom elfelejteni” – mesélte lelkesen Milán, aki az is elárulta, mi az, amit visszacsinálna, ha tehetné.

“Egyetlen dolgot bántam meg az Éden Hotelben. Azt a bizonyos éjszakát, amikor kifakadtam. Sajnos betelt a pohár, és így jött ki rajtam a sok stressz. Végre volt egy párom, akit kedveltem és őt is féltettem. Nekem is hazudnom kellett volna és mindenkit kibeszélni, akkor talán továbbjutok. Viszont büszke vagyok magamra, mert ember maradtam, és kiesésem után is bátran a tükörbe merek nézni” – jelentette ki határozottan Milán, aki az Éden Hoteles szereplésétől azt várja, hogy személyi edzőként a vendégköre bővüljön. Itt jegyeznénk meg, mennyire sajnáljuk, hogy amikor az Éden Hotel lányairól kiderült, hogy felszaladt rájuk pár kiló a játék során, Milán nem csapta le a labdát, és tartott valami szuper zsírégető fegyencedzést a csajoknak.

Milántól a beköltöző videójával búcsúzunk, hogy még utoljára láthassuk, hogyan hajít bele egy fél sziklát a tengerbe:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top