TV-sztárok

Kirúgták Gesztesi Károlyt a Jóban Rosszbanból

Gesztesi Károly nélkül folytatódik a Jóban Rosszban. A színészt állítólag alkoholproblémái miatt bocsátotta el a TV2 – írja a Blikk.

A Blikk információi szerint Gesztesi Károly állítólagos alkoholproblémái miatt kényszerül távozni a sorozatból, ám a színész ezt nem erősítette meg a lapnak.

“Ez már régi probléma, de eddig még tudták valahogy kezelni a szerkesztők. Azonban az elmúlt pár hónapban annyira elfajult a helyzet, hogy már egyszerűen nem lehetett a szőnyeg alá söpörni a történteket. Gesztesi vagy meg sem jelent az előzetesen kitűzött forgatási napon, vagy ha el is jött, akkor ittas állapotban” – állította a lapnak egy neve elhallgatását kérő stábtag.

A sorozat készítői, úgy döntöttek, kiírják a Jóban Rosszbanból, ám a színész az utolsó epizódokat sem hajlandó leforgatni. “Ez pár hetes fogatást igényelne, de Gesztesi ezekről is elmaradt – folytatta a stábtag – Úgy hallottam, nagyon kiakadt, amikor közölték vele, hogy a továbbiakban nem számítanak rá. Így aztán azon sem csodálkozom, hogy nem akart asszisztálni a saját eltűnéséhez: a múlt héten két forgatási napon nem jelent meg, ezen a héten pedig ittasan jött be.”

Kirúgták Gesztesi Károlyt

A színész távozásáról szóló információt a TV2 is megerősítette: “Igaz a hír, Füredi karakterét valóban kiírjuk a Jóban Rosszbanból. Az is tény, hogy Gesztesi Károllyal nem tudtuk leforgatni az utolsó epizódokat, így egy másik színész alakítja majd Csillagkút polgármesterét a karakter búcsúzásakor, ami április végén kerül képernyőre.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top