TV-sztárok

Éden Hotel: Naomi nem kispályázik

Az Éden Hotel nyelvújítója, Naomi nem omlott össze attól, hogy kiesett a játékból. A lánynak már határozott és megdöbbentő elképzelései vannak a jövőjével kapcsolatban.

Az Éden Hotel harmadik évadának eddigi legemlékezetesebb karaktere egyértelműen a magyar nyelvnek új dimenziót nyitó Naomi volt. A szőke lány tökéletes realityműsor-szereplő, ezt pedig ő is tudja magáról. “Nagyon szívesen indulnék más valóságshow-ban. Esetleg olyanban, ahol egyedül kell játszani és nem párban, akkor talán jobban megállnám a helyem” – jelentette ki az Éden Hotelből távozván Naomi, aki azt sem titkolta el, reméli, hogy már a TV2 luxusrealityjével sikerül megalapoznia a karrierjét.

“Az Éden Hoteltől ismeretséget és az álmaim megvalósítását remélem. Nagyon szeretek utazni, ezért külföldön szeretnék dolgozni. A modellvilág nagyon vonz, de azt is el tudnám képzelni, hogy színésznő legyek. Érdekel a filmezés és a tévéműsorokban való szereplés, ezeken a területeken szeretnék elhelyezkedni. De a zenélés is tetszik” – sorolta fel világmegváltó terveit Naomi, akinek kívánjuk, hogy találja meg azt munkahelyet magának, ahol azokat a dolgokat csinálhatja, amiket a legjobban szeret: logikázni, tematikázni és manuperálni.

Éden Hotel: meglepő terveiről vallott Naomi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top