TV-sztárok

Berki Krisztián kiakasztotta az egométert

Berki Krisztiánt már számos műfajban láttuk, ám most az Éden Hotel házigazdája egy olyan felkérésre mondott igent, ami még minket is meglepett. Stand-up komikus lett, ráadásul elmondása szerint ebben is ő a legjobb.

Nem volt könnyű estéje első stand-up fellépésén Berki Krisztiánnak, aki Orosz György mellett állt színpadra. A komikus többször keményen beszólt a TV2 műsorvezetőjének, ám ettől Berki nem omlott össze. “Jött a sav rendesen, de ezeket a labdákat rendre lecsaptam, nem vagyok sértődékeny típus, nem veszem a lelkemre az ilyesmit. Ráadásul a jelenlétem miatt végre a nézők is jól szórakozhattak” – idézte fel debütálását a humor világában Berki Krisztián, aki azt is elmondta, kivételesen nem az ő fejéből pattant ki a gondolat, hogy nevettetőnek álljon.

Berki Krisztián kiakasztotta az egométert

“Orosz György megkeresett, hogy szeretné, ha kipróbálnám magam ebben a műfajban is, mert látja bennem, hogy a magabiztosságom tehetséggel párosul”árulta el Berki Krisztián, aki a többi választ sem szerénykedte túl. Amikor arról beszélt, hogy tetszett neki az új kihívás, azonnal kijelentette, annyira megtalálta a helyét ebben a szerepben, hogy még egy ideig folytatni fogja. “Nagyon élveztem, újfajta élmény számomra ez a színpadi jelenlét, amikor a nézők élőben jelen vannak, és a poénokra azonnal jönnek a reakciók. Ilyenkor veszem elő a tehetséget a bal zsebemből, a jobból meg a magabiztosságot, és úgy tolom, mint senki. A műsor után sok pozitív visszajelzést kaptam, így azokat a haknijaimat és fesztiváljaimat, amik már le vannak kötve, stand-uppal fogom egybekötni” – jelentette ki az Éden Hotel műsorvezetője, aki utolsó gondolatával még csavart egyet az egométeren, amikor elárulta nekünk, kedvenc stand-up komikusa ő maga.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top