TV-sztárok

Éden Hotel: döntött a TV2 a reality sorsáról

Az Éden Hotel csak most indul be igazán! A TV2 taktikai realityje március 16-tól minden hétköznap még több drámával, fordulattal és vadsággal várja a nézőket.

A TV2 taktikai realityje február 23-án indult, és a játékosok azóta már megtapasztalták, hogy az Éden Hotelben tényleg bármi megtörténhet, nem bízhatnak meg senkiben, nem tudhatják, mikor fognak össze ellenük a barátnak hitt ellenségek. Titkos küldetések, szexi lányok és fiúk érkezése borítja fel napról napra a már bentlakó játékosok mindennapjait, semmi és senki nem az, aminek látszik. Az elmúlt hetekben viharos veszekedéseket, őrült bulikat és pikáns összebújásokat láthattak a nézők. Március 16-tól az Éden Hotel egy órával későbbi időpontra kerül, tehát 21 óra 15 perctől több drámával, izgalommal és feszültséggel várja a nézőket.

A TV2-n 21:15-kor sugárzott premier epizódok után késő este, 22:30-kor a SuperTV2-n lesz látható a reality kísérő műsora az Éden Éjjel. Közvetlenül a kísérő műsor után a SuperTV2-n azonnal indul az Éden Hotel aznapi ismétlése, ezúttal kitakarás és kisípolás nélkül.

A péntek esti előzetest a videóra kattintva tudod megnézni:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top