TV-sztárok

Éden Hotel: Patrik fel akarja adni a játékot

Egyre nagyobb a dráma az Éden Hotelben. Kedden beköltözött Snjezi, akinek megjelenése annyira felborzolta a kedélyeket, hogy van, aki már azon gondolkozik, hogy önként feladja a játékot.

Úgy tűnik, az Éden Hotel Adri és Patrik párosa nincs teljesen tisztában azzal, hogy milyen műsorban vannak. A két játékos ahelyett, hogy taktikázna, az érzelmeire hallgat, ami az Éden Hotelben nem jó stratégia. Amióta párcserére került sor, Éden Adri idegei kezdik felmondani a szolgálatot, és ez Patrikra is hatással van. Snjezi beköltözése és védettsége pedig még tovább fokozta a pattanásig feszült helyzetet. Olyannyira, hogy Éden Adri már biztosra veszi, ő esik ki a következő párválasztón, ez pedig Éden Patrikban megdöbbentő gondolatmenetet indított el: “Ha Adri kiesik, akkor nem tudom, mihez kezdek majd. Több lehetőségen is elgondolkoztam már, azon is, hogy feladom a játékot” – jelentette ki a hősszerelmes a riportszobában.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Ám a TV2 luxusrealityjének játékosa nem állt meg itt, ennél is meglepőbb dolgokat mondott, mikor Adrival kettesben voltak. A magát rendkívül lovagiasnak érző Éden Patrik megígérte Adrinak, ha megnyerik a játékot, fizeti a lány mellnagyobbító műtétét. Ezt követően pedig valóban mélyre nyúlt a lelkében, hogy bevallja: normális életre vágyik a játék után, amit Adri mellett képzel el.

A videóra kattintva megnézheted, milyen egy szerelmes beszélgetés az Éden Hotelben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top