TV-sztárok

Eurovízió: Wolf Kati fontos tanácsot adott Boggie-nak

A Dal győztese, Boggie szinte minden idejét azzal tölti, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál bécsi döntőjére készül. Wolf Kati pedig hasznos tanácsokkal segíti.

Boggie sikerét egykori versenytársa, Wolf Kati is a szívén viseli. Kati korábban a Nők Lapja Cafénak elárulta, nagyon örülne annak, ha Boggie-t látná a bécsi döntőn, így most szívesen adott tanácsot a fiatal énekesnőnek. Boggie egy magával ragadó, tiszta, nyílt személyiség, nyugalmat áraszt, amit át tud adni a színpadon is. Nagyon profin nyerte meg A Dalt, azt javaslom, csináljon mindent ugyanígy az Eurovízión is, és biztosan sikeres lesz”mondta el Wolf Kati, majd hozzátette, mi az, amit úgy érez, ő elmulasztott, mikor Düsseldorfban volt.

Boggie ezt a tanácsot kapta Wolf Katitól

“Amit tanácsolni tudok neki, hogy a kemény munka mellett ne felejtse el kiélvezni a Bécsben töltött két hetet, és ha teheti, akkor vegyen részt minél több közös eseményen, bulin. Ezt én egy picit elmulasztottam, és ha újra mehetnék, akkor ebben változtatnék. Azon túl, hogy a versenyen a maximumot nyújtja az ember, fontos az is, hogy megismerkedjen a többi indulóval, és jól érezze magát” – osztotta meg tapasztalatait Wolf Kati, akihez ByeAlex is csatlakozott. A Kedvesem című dal énekese szerint a legfontosabb a hitelesség. “Konkrét tanácsot nem tudok Boggie-nak adni, hiszen mindenki saját maga tudja a legjobban, miben kell még fejődnie. Ahogy tapasztaltam, az önazonosság, ami bejön az Eurovízión

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top