TV-sztárok

Íme, az első fotó Gombos Edina kisfiáról

Gombos Edina hamarosan életet ad második gyermekének. Az Aktív műsorvezetője alig várja, hogy megérkezzen a kisfiú, akiről már fotót is posztolt a Facebookon.

Gombos Edina számára nagyon fontos, hogy jó és közvetlen kapcsolatot ápoljon rajongóival, így közösségi oldalán rendszeresen oszt meg fotókat és történeteket életéből. A várandós műsorvezető már nagyon készül második gyermeke érkezésére, akiről a legfrissebb ultrahangfelvételt rajongóival is megosztotta.“Ugyanúgy néz ki, mint anno Miri a pocakban” – írta a képhez a büszke anyuka.

Bár hatalmas boldogsággal várja az egész család a pici érkezését, sajnos Gombos Edina várandósságának utolsó hónapjai nem telnek felhőtlenül. Az Aktív háziasszonya januárban kétszer került kórházba súlyos fájdalmak miatt, amiket veseköve okozott. Mivel Gombos Edina és orvosai számára is születendő gyermeke egészsége a legfontosabb, a vesekövet majd csak szülés után távolítják el, addig is egy katéterrel a testében kénytelen várni, hogy megszülessen a gyermeke.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top