TV-sztárok

Nem szakított Szabó Eszter és Kontor Tamás

Felröppent a pletyka, miszerint Kontor Tamás és Szabó Eszter tízéves kapcsolata zátonyra futott. Ezt most maguk az érintettek cáfolták.

A Megasztár harmadik szériájából ismert Kontor Tamás és Szabó Eszter tíz éve élnek együtt. Bár múlt héten arról írtak a lapok, hogy a pár szakított, egy a szerkesztőségünkhöz eljuttatott levélből megtudtuk, ez nem igaz. Kontor Tamásék ugyanis egy gyulai wellnesshotelben koncerteztek a hétvégén, amiről a Nők Lapja Café olvasója így számolt be: “A szünetekben látszott, hogy zavartalan a szerelmük, és haza is együtt mentek, kézen fogva. Talán volt egy hullámvölgyük, de ez már biztosan nem tart. Aranyosak voltak” – írta olvasónk, akinek megfigyeléseit Szabó Eszter is megerősítette.

Kontor Tamás és Szabó Eszter hazugság áldozatai lettek

Az énekesnő a Velvethez juttatott el egy közleményt, melyben megnyugtatta rajongóikat, szó sincs szakításról. “Senkinek sem nyilatkoztuk azt, hogy szakítottunk, valószínűleg valamilyen pletykát kiszínezve jutott el a lap a hír megszületéséig. Tíz éve tart a kapcsolatunk, ami folyamatában és naponta is változik, ahogy másoknál is, de még a legközelebbi barátainktól sem várnánk el beszámolót arról, hogyan állnak épp. Egyelőre mi sem tudósítanánk összeveszésekről, kibékülésekről és a viszonyunk aktuális minőségéről a jövőben sem, mert nem érezzük indokoltnak. Továbbra is szívesen szórakoztatjuk a közönséget, és csak ez az életünk nyilvános része, mindenkinek köszönjük a megértést ezzel kapcsolatban”írta Szabó Eszter.

Éden Evelin: Naomi nem túl kedves lány. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top