TV-sztárok

Távozik a TV2-től György Bence program- és hírigazgató

György Bence program- és hírigazgató közös megegyezéssel, 2015. február 17-ével távozik a TV2 Csoporttól. A szakember először felelős szerkesztői pozíciót töltött be a hírigazgatóságon, később szerkesztőségvezető, 2010. január 1-jétől az aktuális műsorok vezető szerkesztője volt. Irányítása alatt a Tények Magyarország első számú hírforrásává, később piacvezető hírműsorává vált. György Bence 2014. február 1-től töltötte be a TV2 program- és hírigazgatói posztját.

György Bence távozását követően átalakul a Program- és hírigazgatóság. Önálló szervezeti egységként Shadia Nugud vezetésével létrejön a Tartalom és kreatív igazgatóság, mely a Programstratégiai, a Kreatív, az Akvizíciós és a Marketing osztály működését fogja össze.

A TV2 Csoport új tartalom és kreatív igazgatója, Shadia Nugud több mint tízéves, nemzetközi médiában megszerzett szakmai tapasztalattal rendelkezik. Különböző pozíciókat betöltve dolgozott többek között a lengyel MTV, VH1 és Comedy Central csatornáknál. 2012 és 2014 között a Viacom International Media Networks londoni irodájában előbb kreatív igazgatói, majd tartalom és kreatív igazgatói pozíciót töltött be, felelve a Nickelodeon portfólióhoz tartozó orosz, balti államokbeli, ukrán, közép-kelet-európai és izraeli érdekeltségekért.

A Tartalom és kreatív igazgatóság létrejöttével egy időben a TV2 Csoport tulajdonosai, ügyvezető igazgatói, Yvonne Dederick és Simon Zsolt közvetlen irányítása alatt, Gábor László főszerkesztő vezetésével folytatja munkáját az Aktuális műsorok főszerkesztősége.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top