TV-sztárok

Nagy szappanopera-kvíz: Rebeca vagy Teresa, avagy mennyire vagy képben kedvenc sorozataiddal?

<p>Ki lehet a halottnak hitt, elcserélt csecsemő? Melyik gonosz iker próbálja meggyötörni cselszövéseivel jólelkű testvére életét? És vajon melyik kihasznált, megalázott, szegény sorsú árva lányból válik sikeres üzletasszony? A kilencvenes-kétezres évek nagy <a href="https://nlc.hu/sztarok/20140813/telenovella-szappanopera/" target="_blank">dél-amerikai sorozatcunamijának</a> forgatókönyvei között még a legelvetemültebb sorozatrajongók is garantáltan eltévednének. Hisz a legtöbb történet vagy egy elcserélt árváról, vagy egy gonosz és jó ikerpár küzdelmeiről szól. Arról már nem is beszélve, hogy az <a href="https://nlc.hu/sztarok/20150122/del-amerikai-szappanoperak-telenovella-vad-angyal-marimar-thalia/" target="_blank">egy kaptafára íródott szappanoperák erdejében az eligazodást</a> még a címadással sem könnyítették meg számunkra az alkotók: hol egy Teresa, hol egy Rebeca, hol egy Ramóna életének alakulásáért izgulhattunk délutánonként a tévéképernyők előtt. A következő kvízt a legfanatikusabb rajongóknak ajánljuk!</p>

A leírásokat a wikipediáról vettük, és remekül szórakoztunk, amíg olvastuk őket. Természetesen a szereplők nevét nem írtuk ki, csak a kezdőbetűket, mert úgy túl könnyű lenne a játék.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top