TV-sztárok

The Walking Dead: így folytatódik az ötödik évad

Csak pár nap, és visszatér a The Walking Dead. Már alig várom, hogy Rick és Daryl ismét szétrúgjon pár zombihátsót. Bár tény, hogy a fejrúgás ebben a sorozatban hatásosabb. Három főszereplő mesélt arról, hogyan látják karakterüket a zombisorozat új epizódjaiban. A végén pedig mutatunk egy videót az ötödik évadról.

Andrew Lincoln (aki Ricket alakítja a sorozatban – a szerk.) szerint, jó ideje nem láttuk annyira nyugodtan Ricket, mint az ötödik évadban. “A morális vívódás, amely eddig lefoglalta, most véget ért, mert képes volt megbékélni azzal, hogy ebben a világban minden véglet elfogadható. Most azonban újra kemény helyzetek elé néz, és nem tudhatjuk, tényleg felkészült ezekre, vagy csak úgy gondolja.”

The Walking Dead: így folytatódik az ötödik évad

Nagy kérdés azonban, hogy a Maggie-t alakító Lauren Cohan  maradhat-e a sorozatban, hiszen sorozatbeli karaktere elveszítette az apját, a testvérért, mindenkit, csak a pasija maradt. “Maggie számára a mostani a legkeményebb időszak. Viszont ő képes rá, hogy újra és újra felálljon, ami nagyon fontos, hiszen így a többieket is motiválja. Amikor pedig túljut egy nehézségen, akkor mindig megerősödik. Reméljük ez most is így lesz.”

The Walking Dead: így folytatódik az ötödik évad

És vajon, ha Maggie megy, akkor a pasiját alakító Steven Yeun sincs biztonságban? “A The Walking Dead által felfestett a világ nagyon sötét és kopár, és a felfogásodtól függően vagy reményre és emberségre, vagy magányra és kegyetlenségre van szükséged a túléléshez. Glenn szerintem pont ezen a határvonalon egyensúlyoz. Anélkül, hogy mélyebben belemennék, szerintem ez a világ a végsőkig próbára teszi a benne élőket, és folyton a szakadék szélére sodorja őket.”

A The Walking Dead ötödik évadának új epizódjait február 9-től hétfő esténként 21.50-kor láthatják a nézők, kizárólag a FOX csatornán!  Lájkold a The Walking Dead hivatalos vagy rajongói Facebook-csoportját!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top