TV-sztárok

Kondákor Zsófi: néha azt hiszem, túl laza vagyok

Néhány hete már nem forgat együtt Kembe Sorel és Kondákor Zsófi a Jóban Rosszban studiójában. A színésznő a sorozat tizedik születésnapi összejövetelén elárulta, hogyan élte meg a változást.

Kondákor Zsófi sokakat megdöbbentett, mikor kislánya világra jötte után nyolc hónappal már visszament forgatni a Jóban Rosszbant. “Azért tudtam elvállalni, hogy viszonylag hamar visszamegyek dolgozni, mert a sorozatban nem feltétlenül kell mindennap dolgoznom. Van olyan időszak, hogy több felvétel van, és az is előfordul, hogy hetekig folyamatosan otthon tudok lenni a kislányommal. Egész napokat nagyon ritkán kell egyhuzamban eltöltenem a stúdióban” – mesélt munkatempójáról a színésznő, akinek párja, Kembe Sorel a közelmúltban hagyta ott a sorozatot.

“Sorelt most új feladatok várják, ami mindkettőnket nagy izgalommal tölt el, én viszont talán kevésbé vagyok aggódós típus. Korábban voltam egyedülálló szülő is, és persze az én életemben is voltak nehezebb periódusok, de a problémák mindig megoldódtak. Sorel a komolyabb, amit én lazasággal kompenzálok, néha talán túlzottan is” – mondta mosolyogva a kétgyermekes anyuka, aki remek formában van. Megpróbáltuk kideríteni a titkát.

Kondákor Zsófi: néha azt hiszem, túl laza vagyok
Fotók: TV2

“Egyébként is ilyen alkat vagyok, de a terhességem alatt is sokat foglalkoztam magammal, és módjával sportoltam is, talán ezért nem híztam meg túlságosan. Közvetlenül Kátya születését követően nem kezdtem el sem diétázni, sem pedig edzeni, de korábban sokat futottam, és jógáztam, szerintem ennek köszönhető, hogy hamar visszanyertem az alakomat” – árulta el a Nők Lapja Cafénak a színésznő.

Galériánkban megnézheted, hogyan ünnepeltek a stábtagok.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top