TV-sztárok

VV7: nagy sírások lesznek a villában

A ValóVilág 7 szereplői már több mint egy hónapja szeretteiktől elzárva élik mindennapjaikat. Ám karácsony alkalmából nagy meglepetésekre számíthatnak, a nézőkre pedig nagyon érzelmes pillanatok várnak.

Ritka alkalom, hogy a ValóVilág játékosait a villában éri a karácsony, éppen ezért felkerestük az RTL Klubot, hogy megtudjuk, hogyan karácsonyoznak majd a villalakók. “Méltón megünnepelnek majd a a villalakók. Karácsonyfát állítanak, amit ők díszítenek majd fel. A villát és az udvart is ünnepi díszbe öltöztetik” – tudtuk meg a produkció készítőitől.

Sőt, a játékosoknak attól sem kell tartaniuk, hogy véletlenül meglepetések nélkül maradnak.“Húznak majd, hogy ki kinek ad ajándékot. Itt kisebb értékű meglepetésekre kell gondolni. Ők csomagolják majd ezeket egymásnak” –árulták el a szerkesztők a Nők Lapja Cafénak.

Azonban ennél nagyobb ajándék is vár a villalakókra, digitális formában végre találkozhatnak szeretteikkel. “Személyes találkozó nem lesz a családokkal, hanem videóüzenetet kapnak a szeretteiktől, és mindenki kaphat ajándékot a tőlük” – ennek fényében pedig biztos, hogy nagyon érzelmes időszakra számíthatnak a nézők és azon sem lepődnénk meg, ha – teljesen érhető módon – a meghatottságtól eltörne a mécses a villalakóknál.

VV7: nagy sírások lesznek a villában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top