TV-sztárok

Tüneményes Caramel három hónapos kislánya – videó

Caramel óvja gyermekét, Szofit a nyilvánosságtól, most azonban egy karácsonyi családi fotózásra betekintést engedett. A három hónapos lány és édesapja közti hasonlóság pedig elképesztő.

Nagy ajándékkal lepte meg rajongóit Caramel. Az énekes három hónap után ismét megmutatta kislányát, aki kiköpött apja. “Szofi csak az apukájára hasonlít külsőre, viszont már most tudni lehet róla, hogy nagyon csajos, ezt pedig tőlem örökölte” – mondta nevetve a zenész szerelme az Aktívnak.

Caramel egy családi fotózásra engedte be a kamerákat, ahol a karácsonyra készülődve készítettek képeket. Az énekes számára az idei ünnep nagyon más lesz, mint az eddigiek. A már megszokott karácsonyi nagy koncertje elmarad, mert minél több időt szeretne Szofival és Szilvivel tölteni. “Mikor koncertezem, és stúdióban vagyok, folyton azt érzem, hogy lemaradok valamiről, és ez igaz is. Sokszor Szilvi videóüzenetben küldi el nekem, hogy mi az aktuális nagy változás Szofi életében” – mesélt az apaság nehézségeiről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top