TV-sztárok

Lilu kisfiának csodálatos karácsonya lesz

Az RTLII műsorvezetője imádja a karácsonyt. Lilu szereti a készülődést, az ajándékvásárlást és díszítést, kisfia megszületése óta pedig még fontosabb számára, hogy az ünnepek emlékezetesek legyenek.

Lilu nem az a típus, aki utolsó pillanatra hagyja az ajándékvásárlást, ugyanis a műsorvezetőnő egyik kedvenc időszaka a karácsony. Minden évben már hónapokkal a nagy nap előtt elkezdi a készülődést, amióta pedig megszületett a kisfia, Dávid, még több figyelmet fordít arra, hogy minél varázslatosabbá tegye az ünnepet.

Lilu kisfiának csodálatos karácsonya lesz

Dávid hisz a Jézuskában, és az egész család azon dolgozik, hogy ez sokáig így is maradjon. A szentestét szűk családi körben anyukámékkal és anyósomékkal töltjük, majd pedig otthon hármasban ünnepelünk. Nagyon fontos számomra a család, a karácsony igazi lényege, hogy ilyenkor végre együtt lehetünk. A barátaimmal is igyekszem ilyenkor legalább egy kis időt eltölteni, de sajnos erre többnyire csak az interneten van mód” – árulta el Lilu, akinek legközelebbi barátai külföldön lesznek karácsonykor.

“A gyerekkori legjobb barátom Amerikában él, egy másik kedves ismerősöm pedig Costa Ricán tölti az ünnepeket. Szerencsére idén karácsonykor ingyen hipernetezhetek, így akár órákon keresztül videotelefonálhatok velük – mesélte a műsorvezető, aki már nagyon várja, hogy végre a fa alá kerüljenek az ajándékok, és lássa a boldogságot Dávid arcán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top