TV-sztárok

10 millióra perli a TV2 Győzikét

Szerződése tiltotta, Győzike mégis szerepelt az RTL Klubon, így a TV2 perli a showmant – írja a Blikk.

Tízmillió forintos kötbér megfizetésére kötelezi a TV2 Győzikét, miután a showman szerződést szegett. Az Édes Élet egykori sztárja azzal védekezik, hogy akaratán kívül bukkant fel a konkurenciánál – írja a Blikk. “Amikor Gáspár úr felesége a dzsungelben volt, lányuknak, Virágnak nagyon hiányzott. Virág ezért megkérte édesapját, hogy üzenjen édesanyjának, és majd ha lehetőség lesz rá, elküldik a videót a nyilvánosság kikerülésével. Gáspár úrnak nem volt tudomása arról, hogy az RTL Klubtól bárki is megkereste volna a családot azzal a céllal, hogy üzenjen nyilvánosan a dzsungelben lévő feleségének” – mondta Győzike menedzsere, Hajma Gyula.

“Gáspár Győző megszegte a TV2-vel kötött szerződését, a csatorna ezért érvényesíteni fogja az erre az esetre vonatkozó kitételeket. Ennek részleteiről nem adhatunk tájékoztatást, ez a szerződő felekre tartozik” – közölte a TV2 sajtóosztálya.

10 millióra perli a TV2 Győzikét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top