TV-sztárok

Demcsák Zsuzsa nehezen viseli Tvrtko távozását

Amellett, hogy kollégák, jó barátságot is ápol Vujity Tvrtko és Demcsák Zsuzsa, aki nehezen viseli, hogy barátja távozik a csatornától.

Tizenhét év után, vasárnap végleg lekerült a TV2 képernyőjéről a Napló című műsor, két napra rá pedig a csatorna egyik alappillérjének számító Vujity Tvrtko és a TV2 közös közleményben jelentette be, hogy akárcsak kedvenc műsora, ő maga is távozik a csatornától 17 év munkaviszony után. “A csatorna első szerződtetett riportereként 17 évet és két hónapot dolgoztam a TV2-ben. Ez alatt a maratoni idő alatt elképesztően sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam. Köszönöm minden munkatársamnak, a csatorna korábbi és jelenlegi vezetőinek azt a támogatást, amit eddig kaptam tőlük. Hálával tartozom a Napló hűséges nézőinek a szeretetért, köszönöm mindenkinek, aki segítette munkámat” – állt a kedd délután kiadott nyilatkozatban. 

Tvrtko távozása az azóta érkezett hozzászólások alapján nemcsak a nézőket, de kollégáit is megviseli, köztük Demcsák Zsuzsát, akinek a magánéletben is szoros a viszonya a tévéssel.

A Tvrtkoról készült képgalériánkat itt végiglapozhatod:

Megnézem
Összes kép (1)

A Hal a tortán háziasszonyaként Völgyi Zsuzsi nem akármilyen meglepetéssel várta vendégeit. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top