TV-sztárok

Végkimerülésig hajtja magát Majka

Idén már kétszer is kényszerpihenőre küldték őt orvosai, ennek ellenére Majka továbbra is túlhajszolja magát.

Gyerekkora óta szenved gyógyíthatatlan szívritmuszavarban Majka. A TV2 műsorvezetője, bár – mint minden évben – idén is tartott egy hónap pihenőt, májusban mégis rosszul lett, a vakáció után ugyanis hirtelen leterhelte magát a sok fellépéssel. Akkor felmerült, hogy a korábbi két műtét után egy harmadikra is szükség lehet. Ezt követően júliusban utasította pihenésre az orvosai, miután állandó rosszullétek gyötörték. Szeptemberben pedig allergiája miatt került olyan elviselhetetlen állapotba, hogy szteroidinjekciókat kellett kapnia. Majka, aki a hétvégén betegen állt a Rising Star színpadán, a műsor mellett folyamatosan járja az országot társával, Curtissel, és még hamburgerezőjét is vezeti, közösségi oldalán számolt be arról, hogy ismét eljött az ideje visszavenni a feszített tempóból, még mielőtt baj lesz.

Végkimerülésig hajtja magát Majka
Szerintem most jött el az idő, hogy megálljt parancsoljak magamnak… Tegnap egy borzalmasan kemény hét után úgy éreztem, mintha megsemmisültem volna. Esküszöm, hogy Bill Gates és Megan Fox minden fegyverüket bevetve sem tudott volna semmi olyat tenni vagy mondani, ami jobban felizgatott volna egy ágynál.. Egész héten napi 12-14 óra betegen… Nem szoktam panaszkodni , de most megteszem… Vasárnap éjjel végeztünk a Rising Starral és a kísérőműsorral, de nem feküdhettem le, mert meg kellett írni egy dalszöveget. Hétfőn folytattuk stúdióban a Swing lemez végső feléneklését (ami egyébként kurva jó lesz. Az összes Majka-Curtis sláger swing verzióban), aztán irány Hal a tortant forgatni késő éjjelig. Bár nem akartam elvállalni, mert már nyolcadjára főzöm, de mégis megtettem. Az ok egyszerű: a Sztárban sztár zsűrijével + Tillával kell főzni, és tényleg szeretek velük lenni. Kedden szintén Hal a tortán, aztán nyomás le Szegedre éjjel fellépni. 6kor vergődtem haza. Akkor már éreztem, hogy szarul vagyok. Láz. Fasza.
Szerdán majd 200kmre mentünk vacsorázni. Én vezettem, Hajós volt a mitfahrer. Nem sikerült neki felnőni a feladathoz, csak 60kmt tudtunk kerülni ..
Hajnalban vissza. Csütörtökre maradt az összes dolog, amit egy normális ember intéz a hétköznapokon, plusz a Burgerlanddal kapcsolatos ügyek.. Pénteken már nem bírtam felkelni, hogy bemenjek a kamerapróbára, mert annyira betegnek éreztem magam. Estére viszont összeszedtem magam, és toltunk egy Karcag-Debrecen túrát, amiből sajnos a debreceni koncert a technikai feltételek hiánya miatt elmaradt. Én kérek elnézést mindenkitől, aki eljött (bár nem nekem kéne). Pótoljuk!
Szombaton egy fontos búcsúztatóra kellett mennem, mert egy kedves barátunk utazik. Várja Amerika. Vasárnap pedig 11re már bent kellett lennem a TV2ben, mert este Rising. Éreztem, hogy elfogyott az erőm már estére,.. De annyira, hogy két párbaj szünetében kiugrottam elszívni egy cigit, és olyan dolog történt, ami már nagyon rég. ELESTEM B***MEG!!
Szakadt az eső, és megcsúsztam valami szaron… Rajtam a csilli-villi ruci, 4perc múlva jövünk vissza reklámról, én meg nyakig sárosan ott állok a milliárdos díszletben:)) Megoldották :)) profik:) vagyis én profin estem! Kaszkadőr is vagyok na!:)) Bár ez egyik gesztikulálás közben lehetett látni , hogy koszos a tenyerem!!:)) Ezek után volt egy két technika malőr még, de ez nem fontos. Aztán éjjel a kísérőműsor, és utána haza…
Most meg felkeltem… Nem tudok aludni;)) Bár lehet, hogy most már Bill és Megan is tudna valamit mondani, amitől 200felé megy a pulzusom…
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top