TV-sztárok

VV7: Óriásit csalódott Dávid

Az RTL II-n futó ValóVilág7 szerdán este megrendezett csereshow-jában a nézői döntés értelmében VV Dávidot VV Robin váltotta. A kiesővel csütörtök reggel volt szerencsém beszélgetni…

Interjúnk előtt vetettem egy pillantást az adatlapjára, amelyből kiderült, hogy nincs VV-s példaképe, ő maga szeretne példakép lenni. Önbizalom: pipa. Ezt követően szerintem nem csoda, hogy arra számítottam: a vonal végén egy “enyhén” egoista pali lesz majd. Ehhez képest egy felzaklatott, szomorú Dávidot kaptam – néhány perc elteltével világossá vált számomra, miért őt szavazták ki a nézők. “Még mindig a történtek hatása alatt vagyok, elég rossz a kedvem. Ez egy elég nagy csalódás számomra, át kell értékelnem a dolgokat, az életet, a világ menetét. Úgy tűnik, hogy az, aki értéket képvisel, meg helyén van az értékrendje, nem kell ide.” 

Na, nem mintha, nem tudta volna, hova jelentkezik. De menjünk tovább.

Dávid tehát nem hiszi el, hogy ő volt a leggyengébb láncszem, és a VV7 applikációjára fogja a kiesését: szerinte az idősebb korosztály tagjai – akik szimpatizáltak vele – nem töltötték le az alkalmazást. Szerintem meg csak nem rá szavaztak.

Fotó: RTL II/Bársony Bence
Fotó: RTL II / Bársony Bence

Jó pont, hogy Dávidnak szerencsére nem szállt a fejébe a (nem létező) dicsőség, tisztában van vele, hogy a hat nap villalét nem elég arra, hogy feladja eddigi életét. Miután egy ország látta, ahogy a közellenséggé lett VV Zsuzsával hat óra ismeretség után egymásra találtak, jogosan merült fel bennem a kérdés, hogy akkor most mégis mi van a nagy vadászösztönnel.

“Ez egy speciális helyzet volt, speciális körülmények között, de jobban szeretem, ha egy nő nemet mond. Egy hullámhosszon voltunk, sajnálom, hogy nem bontakozhatott ki ez a dolog – bevallom, arra apelláltam, hogy ez a románc esetleg érdekes lehet a nézők számára. Egyébként, ha kint találkozunk, biztosan nem kerülünk ilyen közel egymáshoz néhány óra elteltével, nem tudom, hogy kint történt-e volna egyáltalán valami, bármi.” – mesélte a Nők Lapja Cafénak. Végezetül azt is megosztotta velem, hogy azért nem iszik alkoholt, mert csak, állítása szerint pedig VV Laci agresszív és hülye lett a piától, ez pedig kicsit sem volt szimpatikus számára, pedig alapjáraton jó srácnak tartja a VV Dórival összegabalyodó játékost.

Itt megnézheted Dávid legjobb pillanatait (merthogy ilyenek is voltak):

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top