TV-sztárok

Világsztár köszöntötte Radics Gigit a születésnapján

Radics Gigi számára az idei születésnapja nemcsak azért volt különleges, mert végre nagykorú lett.

Míg sokan azért várják a tizennyolcadik születésnapjukat, hogy végre legálisan vásárolhassanak alkoholt (már amelyik országban lehet ennyi idősen, ugye), vagy hogy a személyi igazolványukat büszkén felmutatva léphessenek be a trafikba, addig Radics Gigit ezek a dolgok egyáltalán nem foglalkoztatják. Pihenés helyett dolgozik, bulizás helyett pedig tanul – tudtuk meg a Havasi Symphonic Aréna Show-ra készülő énekesnőtől, aki ezúttal nemcsak az élete bizonyos részleteibe engedett betekintést, de azt is elárulta, hogyan telt a születésnapja.

Egy biztos: a Megasztár-győztes hálás lehet a rajongóinak, hiszen ők azok, akik egy igencsak különleges ajándékkal tették szebbé a napját. “A legfiatalabb rajongóim még egészen kisgyerekek, a legidősebb pedig egy bácsi, aki már elmúlt 80 éves. Nagyon jó érzés tudni, hogy ennyien szeretnek, és hogy igazán alaposan ismernek. Ezt bizonyítják a tőlük kapott személyre szabott ajándékok is: az egyik rajongóm Beyoncé lemezével és egy őt ábrázoló esernyővel lepett meg, mert tudja, hogy mennyire szeretem” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak a Gigi, aki néhány hete rajongói gyűrűjében dedikálta legújabb albumát.A világ legnagyszerűbb születésnapi ajándékát is a rajongóimnak köszönhetem, akik elérték, hogy Quincy Jones személyre szóló jókívánságokat küldjön nekem, nagyon meghatottak vele. A videoüzenetet a tabletemre is lementettem, és gyakran előveszem, hogy újra és újra megnézzem.”

Világsztár köszöntötte Radics Gigit a születésnapján

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top