TV-sztárok

Nagy vita! Brad Pitt faképnél hagyta Angelina Jolie-t – galéria

Vihar a Paradicsomban! Egy lesifotós durva vitát örökített meg a frissen házasodott Angelina Jolie és Brad Pitt között.

Egy héttel ezelőtt Sydney egyik szállodájának a teraszán kapták le a Jolie–Pitt házaspárt. A felvételek és a szemtanúk elmondása szerint a pár nagyon csúnyán veszekedett egymással, az 50 éves színész arcán látszott, hogy nagyon frusztrált, erőteljes gesztusokkal magyarázott feleségének, akit a vita végén faképnél is hagyott – írja a Daily Mail. “Látszott, hogy üvöltöttek egymással, és idegesen csapkodtak. Nagyon szomorúnak tűntek, de látszott, hogy nem jutnak egyről a kettőre. Angie-t a sírás kerülgette” – nyilatkozta a lesifotókat címlapon közlő InTouch magazinnak egy szemtanú. A képek alapján jól látszik, hogy miután a tavaly májusban masztektómián átesett Jolie magára maradt, idegesen rágyújtott egy szál cigarettára.

Megnézem
Összes kép (1)

A 10 év együttélés után néhány hónapja házasságot kötő párosról mindig is hallani lehetett olyan pletykákat, hogy csak a külvilág felé tűnnek ideális családnak, úgy tűnik, a házasság nem erősítette meg a kapcsolatukat. Ezt látszik alátámasztani, hogy Pitt októberi filmpremierjére is felesége nélkül érkezett, és egy héttel a fent említett vita után Angie egyedül, férje nélkül jelent meg legújabb rendezői munkájának, az Unbrokennek a premierjén – holott életük fontos pillanataiban mindig támogatták a másikat. A londoni premieren nem is tudta palástolni csalódottságát, a fotókon jól látszik szemében a szomorúság, és nyoma sincs a korábbi ragyogásának – ami a Demóna premierjén még körbefonta családja körében. Bár lehet, hogy csak egyszerű hétköznapi vitáról volt szó, a legfrissebb fotók másról árulkodnak.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top