TV-sztárok

Black Friday a Fashion Daysen!

Van az évnek egy napja, ami szinte világszerte piros betűs ünnep a shoppingolás szerelmesei számára. Ez nem más, mint a BLACK FRIDAY.
Black Friday a Fashion Days-en!

Ez a nap a karácsonyi bevásárlás kezdetét jelenti, hagyománya pedig Amerikából indult, és a Hálaadás utáni péntekre esik. A Black Friday alkalmából az üzletek friss kínálattal és korai nyitással csábítják a vásárolni vágyókat, ezért akár hajnalban is kinyitnak. 2011-ben például a nagyobb üzletek és bevásárlóközpontok már csütörtökön éjfél után pár perccel megnyitották kapuikat a legelszántabb shoppingolók előtt.

Az utóbbi években már egyre több webshop is kihagyhatatlan akciókkal készül erre a napra, hogy kedvező alternatívát nyújtsanak azok számára is, akik szeretnék elkerülni a tömeget.

A Fashion Days élen jár a hagyomány itthoni meghonosításában, ugyanis idén már második alkalommal szentel egy teljes hétvégét a Black Friday-nek. Csütörtökön 23 órától, egészen vasárnap estig több mint 1000 márka, közel 500 000 termékéből válogathatnak a vásárolni vágyók, akár 90% kedvezménnyel. Nagyszerű lehetőség ez, ha nem szeretnénk részt venni a tömeges shoppingolásban, hanem otthonról, kényelmesen szeretnénk beszerezni mindent. Mindemellett érdemes mobilról is követni az akciókat, mert az iPhone és az iPad applikációk után már Androidra is elérhető a Fashion Days alkalmazása!

Te se hagyd az utolsó pillanatra a karácsonyi bevásárlást, sem a felkészülést a télre, mert itt a remek alkalom, hogy beszerezz mindent, amire szükséged van!

Black Friday a Fashion Days-en!

Írd be a naptáradba már most, hogy 2014.november 21-23. Black Friday a Fashion Daysen!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top