TV-sztárok

Már az első munkanapján elkésett VV Aurelio

Nagyon büszke új munkájára VV Aurelio, de vajon az élő adásokba is késve érkezik majd? – merült fel a kérdés egy sajtótájékoztatón történtek kapcsán.

Mint a Nők Lapja Café is megírta, tegnap tartották a Való Világ 7. szériájának sajtótájékoztatóját. Az eseményen az egyik nagy bejelentése nem szolgált sok újdonsággal: hivatalossá vált, kik lesznek a műsorvezetők: Lilu és Istenes Bence, valamint a két dzsungelharcos exvillalakó Baukó Éva és Aurelio.

A Való Világ hatodik szériájának nyertese büszke új feladatára. Mint el­mond­ta, ő “történelmi hős” ebben az országban, mert ő az első, akit a valóságshow után a dzsungelbe vittek, majd azonnal munkát kap a VV következő szériájában – mert megérdemli. Ennek ellenére már az első sajtótájékoztatóról elkésett – írja a Bors. “Az a helyzet, hogy elromlott a fűtés, ezért elgémberedtem, és nehezen keltem fel az ágyból, így elkéstem” – magyarázkodott Aurelio.

Már az első munkanapján elkésett VV Aurelio

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top