TV-sztárok

Ki lesz a dzsungel királynője? Megvan a legesélyesebb!

Élesedik a helyzet. Már biztos, hogy királynője lesz a dzsungelnek, a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban három női táborlakó maradt a döntőben.

Aleska Diamond, Baukó Éva és Molnár Andi küzd meg szerda este az első helyért a dzsungelben. Három teljesen különböző karakter! Vajon ki kerül ki győztesen a végső ütközetből?

A Blikk szavazást indított, ahol toronymagasan Molnár Andrea vezet, ő kapta ugyanis a voksok 81 százalékát. Baukó Évára – aki nemrég elszólta magát – a lap olvasóinak 11 százaléka szavazott, Aleska Diamond pedig mindössze 8 százalékot ért el.

Rényi Ádám kommunikációs szakembert nem lepte meg az eredmény. “A nézőnek szórakozásra van szüksége. Ez a magyarázat arra, hogy hosszasan játékban tartanak balhés, kevésbé rokonszenves versenyzőket. Az utolsó pillanatban azonban a »jót« segítik a győzelemre” – mondta el a Blikknek a szakember, aki azt is hozzátette: mivel Aleska és Éva hasonló karakter, ők egy szavazótáboron osztoznak Andival szemben, vagyis egymást gyengítik.

De vajon valóban így lesz? Este kiderül mennyire hihetünk a szimpátiaszavazás eredményének!

Ki lesz a dzsungel királynője? Megvan a legesélyesebb!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top