TV-sztárok

Óriási meglepetésben részesült Bárdos András

Csütörtök este Puskás Peti és Bárdos András kapta a legkevesebb szavazatot a nézőktől a 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájában – végül utóbbinak kellett elhagynia a tábort. A híradós volt az a személy, akivel kapcsolatban a legtöbb kérdés felmerült az elmúlt hetekben, sokan nem értették, hogy egy hozzá hasonló híresség miért is vesz részt egy ilyen jellegű műsorban.

Bárdos András nem bánja, hogy bevállalta a dzsungelkalandot, mint mondja: rengeteg dolgot megtapasztalt. “Például azt, hogy milyen, amikor valaki próbál uralkodni egy egész társaságon. Olyan embertípussal együtt élni, aki mindig csak kivesz a tálból, de bele sosem tesz” – magyarázta András, aki péntek reggel, egyenesen Dél-Afrikából adott interjút a Nők Lapja Cafénak. A Hír24 híradós kérdésünkre azt is elmesélte, milyen véleményen van Baukó “VV” Éva és Aleska Diamond – most épp Molnár Andi ellen irányuló – áskálódásáról.

Ők nagyon érdekesek. Nem győzik elmondani, hogy amit tesznek, azt azért is teszik, hogy még izgalmasabb legyen minden. Egy pillanatra még el is gondolkodik rajta az ember, hogy vajon tényleg így van-e, rendben van-e ez. Aztán persze mindenki felocsúdik, hogy a viselkedésüket, az esetleges gonoszkodásaikat semmi sem igazolja. Nincsenek könnyű helyzetben. Andiban emberükre találtak” – taglalta a legújabb kieső, aki számára legkevésbé a magyarországi hangulat – ahogy fogalmazott: az agresszív, verekedős fajta – hiányzott a kint tartózkodása alatt, legjobban pedig a családja és a gyermekei. “Tizenkét napja vagyok tőlük távol, ez teljesen abszurd. Ennek ellenére bármikor újra elvállalnám a műsorban való részvételt. Örülök, hogy a részese lehettem.”

Ez Bárdos András véleménye VV Éva és Aleska ármánykodásáról

 A Puskás Petivel már-már barátinak mondható viszonyt kialakító András végezetül egy kulisszatitokba is beavatott minket – az ominózus anyagot a péntek esti adásban láthatják majd a nézők. “A diákjaim eljuttattak hozzám egy videoüzenetet, ennek alapján bízom benne, hogy nem változott a véleményük rólam, s hogy ugyanúgy viszonyulnak majd hozzám, mint eddig” – mosolygott Máté Kriszta férje, aki a dzsungelben töltött idő alatt – leszámítva az utolsó három napot, amely kivételt képez ez alól – rendszeresen blogolt, bejegyzéseit a műsor honlapján olvashatták az érdeklődők. “Tervezem, hogy folytatom a blogírást, mindemellett maradnak a könyvek meg a növendékek, de első körben nagyon szeretném már megölelni a családomat, a gyerekeimet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top