TV-sztárok

Gyermekkori álma vált valóra Liptai Claudiának – galéria

Élete talán legemlékezetesebb szabadságát töltötte el Liptai Claudia az elmúlt időszak hajtása után.

A Sztárban sztár végével Liptai Claudia is rövid szabadságra ment, ezzel pedig gyermekkori álmát váltotta valóra. Kasza Tibi legújabb műsorvezetőtársa ugyanis a Nagy Almába utazott, ahol minden kötelező dolgot kipróbált, és meglátogatott.

“Egy gyermekkorom óta dédelgetett álmom vált valóra: eljutottam New Yorkba. Rengeteg dolog történt velem egy hét alatt. Korcsolyáztam a Rockefeller Centerben, elképesztő jelmezeket láttam halloween estéjén. A Central Parkban van egy rész, amit John Lennon emlékére emeltek, és aminek a létrejöttében Magyarország is segített. A legmegindítóbb pedig az a vízesés volt, amit az ikertornyok helyére építettek körbeírva azoknak a nevével akik az életüket vesztették azon a szeptemberi napon. Feledhetetlen élmény volt. Kívánom mindenkinek hogy megélje az álmait!” – osztotta meg örömét rajongóival közösségi oldalán a boldog párkapcsolatban élő Clau.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top