TV-sztárok

Péterfy Bori őszintén beszél az abortuszról

Két kérdés, amely rengeteg embert érint, mégis nagyon keveset beszélünk róla: az abortusz és a rák a mai napig tabu a társadalomban. A pszichológus díványán azonban nincsenek tabuk, így az HBO saját gyártású sorozata, a Terápia is nyíltan foglalkozik a témával.

Péterfy Bori és Kurta Niké karakterei megjárják a poklot, a két színésznő őszintén beszél a sokakat foglalkoztató kérdésekről. A Bori által alakított Pillner Orsolya sikeres és magabiztos ügyvédnő, aki azonban súlyos magánéleti válsággal küszködik. “Orsolya úgy érzi, egy rossz döntés miatt félresiklott az élete. Fiatalkorában azzal kereste fel a pszichológust, hogy megtartson-e egy megfogant gyermeket. Most pedig azzal vádolja Dargayt, hogy az ő tanácsára vetette el a magzatot. Ennek a hibás döntésnek a rovására írja azt is, hogy azóta sem lett anya belőle” – árulta el a színésznő.

Interjúk, exkluzív fotók, videók, és kulisszatitkok – Terápia 2. évad!

A Terápia második évadában nemcsak Orsolya, hanem a Kurta Niké által alakított Virág is súlyos titkot őriz: fiatal kora ellenére halálos betegséggel küzd. “Virágnál limfómát diagnosztizálnak az orvosok, ő azonban sokáig nem hajlandó tudomást venni a betegségéről. Reakcióját szélsőséges ingadozások jellemzik: egyszer úgy gondolja, semmi baja sincs, máskor meggyőződése, hogy soha többé nem fog meggyógyulni. Andrásnak egy vita hevében azt vágja a fejéhez, hogy kész elengedni az életét” – árulta el Kurta Niké, a Virágot alakító színésznő. A Terápia új évada október 27-től látható az HBO-n és az HBO GO-n.

Péterfy Bori őszintén beszél az abortuszról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top