TV-sztárok

Harc: ismét nekiment a TV2 az RTL Klubnak

Vasárnap este egy pillanatig azt hittem, rossz csatornán vagyok, amikor feltűnt a TV2-n a dzsungelanimáció. Aztán megláttam a Sztárban sztár feliratot, egészen ismerős betűtípussal, és rögtön megértettem, miről van szó.

Két hete kezdődött az RTL Klub műsorán a 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen!, és ilyen rövid idő alatt is sikerült egy egész hosszú listát összegyűjteni azon megjegyzésekből, melyeknek céltáblája a TV2 volt. Már a kezdetek kezdetén sejtettük, hogy utóbbi egy idő után nem fogja annyiban hagyni a dolgot, és igazunk lett, október 13-án a TV2 visszaszólt az RTL Klubnak. S bár az említett incidenst követően jó néhány napig nem történt semmi, mostanra kiderült, hogy ez nem a békés, hanem a vihar előtti csend kategória volt. Vasárnap este érdekes dolgot figyelhettek meg a nézők a TV2-n futó Sztárban sztár című műsor kezdetén: a “Kapcsoljuk Dél-Afrikát” helyett a “Kapcsoljuk a Sztárban sztár stúdióját” című mondat tűnt fel a képernyőn, majd megpillanthattuk a műsorban szereplő hírességeket a dzsungelhangulatot idéző stúdióban.

Harc: ismét nekiment a TV2 az RTL Klubnak

Itt visszanézheted az említett jelenetet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top