TV-sztárok

Közel került mentoráltjaihoz Tóth Gabi

Szombat este Tóth Gabi egyik csapata, a Pálinka Republik távozott a 2014-es X-Faktorból.

A négytagú zenekar fájó szívvel vette tudomásul a mentorok döntését – azt mondják, nem erre számítottak. “Egy kicsit meglepődtünk,de nem tragédiaként fogjuk fel a dolgot. Kellett fél nap, míg összeszedtük magunkat a srácokkal, összeültünk, és megbeszéltük, hogy nem adjuk fel, megyünk tovább az utunkon” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak a Pálinka Republik egyik tagja. Ádám azt is megosztotta velem, hogy rengeteget köszönhetnek mentoranyjuknak, Tóth Gabinak, aki az elmúlt időszakban mind szakmailag, mind lelkileg támogatta őket.

Nagyon megszerettük Gabit, szerintem ő is minket, mindenféleképpen tartani fogjuk a kapcsolatot. Rengeteget segített nekünk. A szeretetre tanított minket, hogy hogyan váljunk igazi csapattá. Őszinteségre nevelt minket, hogy egymás között is és a közönséggel is legyünk őszinték, illetve ha színpadon állunk, akkor adjunk bele mindent, igazán tegyük oda magunkat.

Ádáméknak egyébként nagy terveik vannak a jövőre nézve: “Szeretnénk majd fesztiválokon fellépni. Jó volna kibővíteni a zenekart, plusz bandatagokkal játszani. A mag megmaradna, de jó volna még nagyobb formátumban, nagy közönség előtt koncertezni.”

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top