TV-sztárok

Dzsungel: az alkoholhoz menekült Krasznai Tünde

Krasznai Tünde az afrikai dzsungelben töltött utolsó estéjén alaposan a pohár fenekére nézett.

A 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! szereplői – a sikeres bátorságpróbát követően – nemcsak ételt, de alkoholtartalmú italokat is kaptak a táborban. Bár egyes celebek nemet mondtak az italozásra, akadtak olyanok, akik egymás után hörpintették fel a feles poharakban található röviditalokat. Krasznai Tünde először kikérte társai véleményét (“Rumozzak, vagy mit igyak?”), majd elkezdett fogyasztani. Néhány perc elteltével már jó pár poháron túl volt, oldott hangulatba került, folyamatosan mosolygott, mindenkivel beszélgetett – ez a pálfordulás társainak is feltűnt. Gáspár Laci a riportszobában a következőt mondta:

“Tündin észrevettem, hogy ha alkoholról volt szó bármikor, ő mindig ott volt. Szerintem egy nőnek nem illik férfiasan inni, ő pedig elé férfiasan ivott.” Az énekes véleményét osztotta Erdei Zsolt, Fördős Zé és Bódi Sylvi is, a meztelenkedő Tünde azonban azt mondta, hogy nem kell aggódni, még sose érezte ilyen jól magát a dzsungelben. A kiborult tehetségnek igencsak hosszúra sikeredett az éjszakája, a hajnali órákban kénytelen volt ellátogatni a mellékhelyiségbe, mert állítása szerint az éjszaka folyamán megbetegedett. “Életem legrosszabb éjszakája volt, azt hiszem. Egyszerre vagy beteg, egyszerre fázol, egyszerre kényelmetlen az ágyad” – mondta Tünde, aki annyira használhatatlan volt a nap folyamán, hogy még a bátorságpróbát sem tudta teljesíteni – végül Bódi Sylvi volt az, aki megmentette, és kiváltotta őt.

Dzsungel: az alkoholhoz menekült Krasznai Tünde

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top