TV-sztárok

Vallomás: Kállay-Saunders András megtörte a csendet

Kállay-Saunders András a közösségi oldalán reagált az elmúlt hetek történéseire.

Az Eurovíziós Dalfesztivál 5. helyezettje néhány nappal ezelőtt azt nyilatkozta, hogy perdöntő bizonyíték van a kezében, most pedig meg is mutatta, mire is gondolt pontosan akkor, amikor ez a kijelentés elhagyta a száját.

Épp hazafele sétáltam, és – mielőtt beszálltam a taxiba – láttam, hogy 5-6 ember támadja meg a barátomat, gyorsan szétválasztottam őket, úgy, hogy egy embert sem ütöttem meg! Ezért kell most nekem ezen keresztülmenni. Már azt hittem, hogy ennek az egésznek vége van, mivel tudom, hogy nem tettem semmit. Bizonyíték nincs, soha nem is lesz, mivel nem történt semmi olyan. Csak egy csapat fiú van, akik nyilvánvalóan hazudnak. Bárcsak lett volna egy kamera valahol, és már rég vége lenne ennek az egésznek. Sajnos ilyen dolgok járnak az ismertséggel. Ha nem lennék Kállay-Saunders, nem tartanánk itt. Csak azt nem tudom, ezek a fiúk hogy bírnak elaludni este azzal a tudattal, hogy rosszat okozhatnak egy embernek, aki nem tett semmit. Szeretlek titeket, és csak azért írtam ezt, mert nem akarom, hogy véletlenül is azt gondoljátok, hogy ez tényleg megtörtént. Egy kis levél, amit egy barátom kapott ezeknek a fiúknak a közeli ismerősétől. Ha mar itt tartunk, gondoltam, én is megszólalok. Love you all!” – olvasható a közösségi oldalán közzétett bejegyzésben, melyhez a perdöntőnek vélt bizonyítékot is csatolta András – ezt ide kattintva nézheted meg.

Vallomás: Kállay-Saunders András megtörte a csendet

Mint ismeretes, Kállay-Saunders András tavaly májusban a Hajógyári-szigeten szórakozott szerelmével és egyik barátjával, amikor is – állításuk szerint – beléjük kötött egy ötfős társaság. András barátját állítólag megtámadták, ezért az énekes a segítségére sietett. Az ügyben nyomozás indult, amelyet a minap zárt le a Budapesti Rendőr-főkapitányság – az iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top