Sztárok

Áll a bál: lecserélte feleségét Brad Pitt

Amióta Pitt és Angelina Jolie összeházasodott, alig láttuk őket együtt. A színészt egy számára oly fontos film londoni bemutatójára sem Jolie kísérte el.

A második világháborús film, a Harag forgatásáról Brad Pitt már sokat mesélt, és élete egyik legmeghatározóbb munkájának nevezte. “Van egy szabályunk otthon. Angelina (felesége, Angelina Jolie – a szerk.) és én soha nem vállalunk el ugyanabban az időben munkát, mert így legalább az egyikünk a gyerekekkel lehet. Most viszont úgy jött össze, hogy két háborús témájú filmre mondtunk igent. A felkészülés közelebb hozott minket, olyan volt, mint egy tanuló szakkör” – nyilatkozta az Entertainmentwise-nak Brad Pitt, aki ennek ellenére sem a feleségét vitte magával a Harag brit bemutatójára. A Londoni Filmfesztivál gáláján Peter Comfort második világháborús veterán volt a sztár kísérője.

A film készítésénél hatalmas segítség volt. Rengeteget tanultam tőle, más ember lettem, másképpen nézek a világra, amióta megosztotta velem a történetét” – mondta Pitt, aki a rengeteg segítséget akarta meghálálni azzal, hogy meghívta Comfortot a rendezvényre.

“Amikor felkértek, fogalmam sem volt róla, kicsoda Brad Pitt. Aztán a Google-ban utánaolvastam, és kiderült, hogy egész sok filmben szerepel. Amúgy meg igazán kellemes ember” – mesélte a 91 éves veterán.

Angelina Jolie állítólag kicsit sem fogadta jól, hogy újdonsült férje nem vele kíván menni a bemutatóra – a színésznő állítólag nagyon megsértődött, a premier ideje alatt közös otthonukban tartózkodott gyermekeikkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top